×

Choose Your Country or Region

SverigePolskaUSADeutschland

SunRoof
för Företag

Framtidens byggande

Vi introducerar ekologiska lösningar, ökar energieffektivitet i bostadsområden och höjer standard för genomförda investeringar.

Utvecklare

SunRoof solcellstak matchar perfekt de senaste trenderna i ekologiskt byggande. Tillsammans kan vi skapa bekväma och vänliga platser för invånarna och miljön. Soltak för företag är gratis ”grön” el, som täcker huvuddelen av elbehovet och garanterar en minskning av företagskostnaderna. Köpare av fastigheter styrs alltmer av det ekologiska kriteriet – och med Sunroof tak har man fort tjänat in sin investering. 

For bussines

Bostadsrättsföreningar

Låt era medlemmar dra nytta från denna pålitliga och gratis energikälla.

SunRoof är den perfekta lösningen för bostadsrättföreningar och ägarföreningar. Soltak fungerar som ett unikt kraftverk som ersätter dagens tak. 

SunRoof on a farm

Jordbruk

Elkostnader är en av de största kostnaderna för att driva ett jordbruk. SunRoof-tak, skräddarsytt för individuella behov, gör att man kan sänka kostnad för energi avsevärt. Dessutom skyddar egen kraftproduktion mot nät fel och gör att man kan använda tidigare producerade överskott. Ren energi är också av stor betydelse för åkermarken. 

SunRoof on a farm

Få ett förslag