×

Choose Your Country or Region

SverigePolskaUSADeutschland

 

Driv ditt hem med solenergi

SunRoof har utvecklat framtidens taklösning och vår vision är att påskynda övergången till ett mer hållbart samhälle. Vårat ambitiösa mål är att varje fastighet ska kunna producera tillräckligt med hållbar energi för att täcka hela energibehovet i byggnaden. SunRoof är för en hållbar framtid.

zrezygnuj z rachunków

Hantera energi i ditt hem

Soltaket är hjärtat i SunRoof’s ekosystem SMART HOME READY. Ta kontroll över din energitillverkning och förbrukning.

pieniądze

Öka värdet på ditt hem

SunRoof är en investering som ökar värdet på fastigheten samtidigt som det sänker dina kostnader.

zarządzaj energia

Sänk dina elräkningar

SunRoof producerar solenergi för att täcka ditt behov av el och för att värma ditt hem.

SunRoof on the

Ekonomi

Högsta effektivitet

Den senaste SunRoof-tekniken utnyttjar hela takytan för att generera el och maximerar därmed fördelarna med att investera i förnybar energi. Vårt mål är att din fastighet ska kunna producera tillräckligt mycket el för att täcka ditt energibehov både idag och i framtiden. Med vår ständigt stigande energianvändning och användande av elektronik som eldrivna fordon är det viktigt för oss att ditt SunRoof innebär en ekonomisk trygghet för dig även i framtiden. Du blir oberoende av stigande elpriser och säkerställer din egen kraftkälla även vid lokala strömavbrott. Kombinationen av hög prestanda och en lätt och kompakt konstruktion gör SunRoofs integrerade soltak till den mest kostnadseffektiva lösningen.

SunRoof on the

Miljö

Det lägsta koldioxidavtrycket

SunRoof är världens mest miljövänliga tak med de lägsta koldioxidutsläppen. Den globala användningen av förnybar energi behöver drastiskt ökas  och vi på SunRoof har som mål att vara en viktig del i bidragandet till övergången av ett mer hållbart samhälle. Framtidens soltak producerar solenergi som blir en lönsam investering för både privatpersoner och företag med och innebär samtidigt en viktigt insats för klimatet. Tillsammans ger vi ett betydande bidrag till den totala övergången till förnybar energi. Idag – för framtiden.

Design of the SunRoof

Design

Estetik utan kompromiss

SunRoof integrerade soltak skyddar, isolerar och låter huset andas – samtidigt som det producerar grön energi till fastigheten. Med hjälp av ersättning av många taklager och med nytt specialutvecklat material ger SunRoof en minimalistisk och ultralättlätt konstruktion. SunRoof integrerar solpanelerna i taket där matchande paneler och lister smälter in i en enhet som garanterar maximal estetik. Resultatet blir en modern och minimalistisk design med stark hållbarhet som genererar solenergi till fastigheten. Glas-glas teknologin innebär en hållbar och längre effekt än traditionella utanpåliggande solpaneler.

Design of the SunRoof

Innovation förändrar världen

Med SunRoof kan du framöver förvandla ditt hem till ett hållbart kraftverk.
Vi utvecklar innovativa framtidslösningar där hållbarhet och framtidens generationer står i fokus.


SunRoof solcellstak är tillverkat av solceller som omvandlar solenergi till elenergi.
Inverter omvandlar likström, producerad av solcellceller, till växelström, precis som i eluttag.
Övervakningssystem skickar data om tillverkad mängd elenergi.
Du får energioberoende tack vare det integrerade batteriet. Den energi som ackumuleras under dagen lagras och används när som helst för att driva alla nödvändiga elektriska enheter.
Du kan sälja överskott av el till elnätet.

Våra projekt

Ta reda på hur ett integrerat soltak från SunRoof ökar levnadsstandarden och hur du kan omforma bostadsområden för miljömedvetna och moderna medlemmar.

Slide 1 7
realizacje

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+8 200 kWh

Takbyte: Från ett traditionellt tak till ett integrerat soltak med SunRoof
(Polen)

När det kommer till takbyte finns inte någon smartare lösning än att byta till ett soltak. Förutom de miljömässiga fördelarna med solenergi går det att räkna hem investeringen på ett soltak i form av årlig avkastning, något du aldrig kan göra med ett traditionellt tak. Här genomförde SunRoof de 49,4 m2 takbytet åt villaägaren som uppnådde en installerad effekt på 8,200 kWH. För den här kunden innebär valet av SunRoof 6,644 kg lägre koldioxidutsläpp per år. En insats för både miljön och ekonomin.

Slide 1 5
realizacje

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+9 300 kWh

Kombination av traditionellt tak och soltak från SunRoof
(Polen)

Vi är flexibla och skräddarsyr SunRoof efter våra kunders behov och önskemål för bästa möjliga lösning. I det här projektet önskade villaägaren att nyttja fördelarna av solenergi från halva takytan. Design och effektivitet var ägarens främsta anledningar till att gå för ett integrerat soltak från SunRoof trots att solpaneler inte skulle läggas på hela takytan. Resultatet blev en snygg finish som kompletterar byggnadens arkitektur och låter kunden nyttja större energiproduktion och mindre underhåll än andra solenergilösningar.

Slide 1 4

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+7 330 kWh

Ett kreativt uttryck med SunRoof
(Polen)

SunRoof innebär solenergi som möjliggör för kreativa lösningar inom arkitekturen. I det här projektet valde arkitekten och ägaren att använda sig av SunRoof på ett lekfullt och visuellt sätt vid byggnationen av villans svarta sida, medan det röda partiet fick framhävas av röd plåt. En installation där ägarens hållbarhetsfokus och arkitektens vision om ett tvåfärgat tak som täcker byggnadens energibehov, kunde bli verklighet

Slide 1 3

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+8 100 kWh

Ett fritidshus med SunRoof
(Sverige)

Ett fritidshus beläget 10 mil söder om polcirkeln blir det första soltaket som byggts så långt norrut. Tack vare den innovativa taklösningen som ett SunRoof utgör passar soltaket utmärkt under både sommaren och vintern. Under vintern faller det i området i genomsnitt 1-2 meter snö med en temperatur som kan gå ned till -30 grader. Snö, smuts och annat som kan falla på taket glider lätt av solpanelernas glatta yta och gör SunRoof underhållsfritt. Produktionen från soltaket täcker hela årets energibehov.

Slide 1 2

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+16 300 kWh

Det första huset i Schweiz med ett SunRoof

Den första villan i Schweiz med SunRoof. Soltaket med de banbrytande glas-glas solpanelerna ger inte bara hög prestanda utan säkerställer också lång och stark hållbarhet. SunRoof i den här miljön innebär även fler fördelar då soltaket är underhållsfritt. Snö och smuts glider lätt av taket och SunRoofs konstruktion och paneler är testat för alla väderförhållanden. En klimatsmart lösning med skandinavisk design och innovation som banar väg för en helt ny standard inom takområdet.

Slide 1

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+57 000 kWh

Hållbara bostadsrätter i trä med SunRoof
(Sverige)

Vid byggnationen av dessa hållbara bostadsrätter i Tångeröd var solenergi ett självklart val och fördelarna med ett integrerat soltak är många. Här installerades SunRoof på samtliga bostadsrätter i projektet och förser de boende med hållbar energi till deras hem, gemensamma utrymmen och laddstationer för elbilarna. I gemensamma områden går det åt mycket energi som vid tvättstugor, hissar, utomhusbelysning mm och SunRoof ger därför betydande besparingar för föreningen på både kort och lång sikt.

Slide 2

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+12 500 kWh

Villa i harmoni med naturen
(Sverige)

En modern husdesign där hållbarhet står i centrum för hela byggnaden. Valet av ett integrerat soltak från SunRoof blir en självklarhet i detta projekt och smälter in i perfekt synergi med det integrerade växthuset. Tillsammans med växthuset lyfter SunRoof estetiken av hela byggnaden. Hushållet blir självförsörjande på hållbar energi och utgör en plats där komfort, hållbarhet och design går hand i hand.

Slide 3

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+7 000 kWh

Ett ekologiskt familjehus
(Sverige)

Ett hem i traditionell arkitektur behövde ett takbyte och ersatte det befintliga taket med SunRoof. Resultatet blev en lättviktig konstruktion som byggnaden mår bättre av och SunRoof genererar solenergi från hela takytan. Ett mer långsiktigt och hållbart alternativ både då det kommer till investering för personlig ekonomi och för miljön. SunRoof är en extra värdefull investering vid takbyte, takrenovering och nybygge.

Slide 4

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+16 275 kWh

Power House i Gundlebo
(Sverige)

Den traditionella röda villan gör sig bra med den tidlösa designen med SunRoof. Villan behåller sin charm istället för att montera utanpåliggande solpaneler och låter boende i huset nyttja solenergi som produceras från hela takytan. Energi, styrka och en enorm potential från SunRoof kombineras med det klassiska svenska och säkerställer komfort och effektivitet utan att kompromissa med det traditionella.

Slide 6

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+14 400 kWh

Skandinavisk klassiker i Vessigebro
(Sverige)

Svensk design. Det klassiska svarta taket som perfekt matchar det vita sidospåret är essensen i skandinavisk arkitektur. Minimalistisk stil betraktas som symbol för elegans, estetik och vacker enkelhet. Den högsta kvaliteten på solceller gör det möjligt att täcka elbehovet för hela familjen, även för att värma huset.

Slide 8

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+12 500 kWh

Ett energibesparande hus i Gundlebo
(Sverige)

En minimalistisk och rak arkitektur på ett enplanshus i Sverige med ett integrerat soltak från SunRoof. SunRoof kompletterar med sin minimalistiska och tidlösa design villans arkitektur och genererar samtidigt solenergi med en enorm kraft från hela takytan. Solenergi som den hållbara energikällan i det här hemmet lyckas säkerställa husets energianvändning och uppvärmningsbehov.

Slide 9

Typ av solpaneler

Monokristallina solceller

Årlig elproduktion

+18 995 kWh

Grönt energihus i Mölnlycke
(Sverige)

Den här svenska villan behövde ett takbyte och de miljömedvetna ägarna insåg snart de ekonomiska fördelarna med att byta till ett soltak. Trots en högre engångskostnad vid takbytet är ett SunRoof en investering som innebär en god återbäring från dag ett och ger i det långa loppet en minskad månadskostnad, ökar värdet på fastigheten och betalar inom tid tillbaka sig själv - något husägare inte får med ett traditionellt tak. SunRoof är en premiumlösning som innebär både ekonomiska och miljömässiga fördelar.

previous arrow
next arrow

Få ett förslag