×

Choose Your Country or Region

SverigePolskaUSADeutschland

Om oss

Om Oss

Välkommen till SunRoof

Vi är stolta över att vara ledande inom solenergiindustrin med en vision om att påskynda världens övergång till förnybara energikällor. Vårt mål är att erbjuda innovativa solcellstak som inte bara är funktionella utan också stilrena och snygga. Vi tror att man inte behöver kompromissa mellan design och funktion, och vi har lagt stor vikt vid att utveckla solcellstak som är en perfekt fusion av form och funktion.

new are house

En vision om att förändra världen med solenergi

Vi är inte bara ett solenergiföretag, vi är en gemenskap. En gemenskap som är hängiven att påskynda världens övergång till förnybara energikällor och säkerställa en hållbar framtid för oss själva och kommande generationer. Vi tror inte på kompromisser mellan design och funktion, vi tror på att förena innovation och estetik för att skapa solcellstak som är både vackra och kraftfulla.

Vårt team består av professionella experter och innovatörer som driver gränserna för solenergiteknik. Vi använder den senaste teknologin och avancerade lösningar för att erbjuda solcellstak av högsta kvalitet som inte bara genererar ren energi, utan också förhöjer estetiken på ditt tak. Vi har investerat tid och resurser i att skapa integrerade solcellstak som är stilrena, snygga och som passar perfekt in i din fastighets arkitektur.

Vi är stolta över att vara ett premiumalternativ inom solenergi. Vi är inte bara ett företag, vi är en passionerad gemenskap av entusiaster som brinner för att göra en positiv förändring i världen.

En ny era inom takområdet

Vi ser fram emot en helt ny era inom takområdet, där solcellstak blir standarden för hållbar energiproduktion. Vi tror att solenergi är en framtida kraftkälla som kommer att spela en avgörande roll i att minska koldioxidutsläppen och hjälpa till att dämpa klimatförändringarna. Med vår internationella närvaro och expertis är vi väl positionerade att leda denna förändring och bidra till en mer hållbar planet.

SunRoofs snygga soltak

Innovation som drivkraft

Innovation är vår drivkraft. Vi strävar alltid efter att vara i framkant av solenergiteknik och leverera innovation när den är som bäst. Vi utforskar och utvecklar ständigt nya lösningar för att förbättra prestanda, effektivitet och hållbarhet hos våra solcellstak. Vi är stolta över att vara banbrytande inom branschen och att driva framåt för att forma framtidens solenergilandskap.

SunRoof

Globalt ledarskap och expertis

Med närvaro i flera länder och en passionerad gemenskap av innovatörer, entreprenörer och dedikerade teammedlemmar är vi väl positionerade att vara ledande inom branschen. Vår globala potential är enorm och vi är stolta över att driva vår verksamhet i en rad olika länder internationellt.

Din upplevelse – Vi strävar efter att erbjuda en förstklassig kundupplevelse i varje steg av processen. Vårt dedikerade team av experter finns där för att hjälpa dig genom hela processen, från konsultation till installation och eftermarknadssupport. Vi är engagerade i att göra din erfarenhet med oss så smidig och positiv som möjligt.

SunRoofs snygga soltak

Hållbarhetsprofil

Vi är stolta över att vara en del av den gröna omställningen och bidra till en mer hållbar framtid. Genom att investera i solenergi minskar vi beroendet av fossila bränslen och minskar koldioxidutsläppen. Våra solcellslösningar är ett miljövänligt alternativ till traditionella tak och fasader och hjälper privatpersoner och företag att minska sin klimatpåverkan på lång sikt.

Kontakta oss för en
personlig konsultation

Som kund hos oss på SunRoof kan du förvänta dig en rad fördelar. Först och främst erbjuder vi högkvalitativa solcellstak som är effektiva och pålitliga, vilket ger dig en påtaglig minskning av din elkostnad och en möjlighet att producera din egen rena energi. Våra solcellstak är också utformade med estetiken i åtanke för att förhöja utseendet på ditt tak och din fastighet.

Affärspartners

Grenton och SunRoof
Porsche och SunRoof
Red Snake och SunRoof
Ride Cake och SunRoof

Kontakt oss