×

Choose Your Country or Region

SverigePolskaUSADeutschland

Om oss

Om Oss

En ny era inom takområdet

new are house

En mer innovativ lösning än någonsin tidigare

Vi har skapat tak som skyddar, isolerar och låter huset andas – samtidigt som det producerar grön el. En framtidslösning där vi med lägst koldioxidavtryck och med en innovativ funktionalitet har tagit fram tak och fasader som ska kunna säkerställa en mer hållbar framtid – för oss och för framtida generationer.

Kärnan i vår verksamhet är att påskynda världens övergång till förnybara energikällor. Vårt mål är att ersätta alla tak med soltak som kommer att producera tillräckligt med el för att fullt täcka den växande efterfrågan av energi och säkerställa en hållbar framtid.

En ny era inom takområdet

På SunRoof har vi utvecklat det mest effektiva och miljövänliga soltaket på marknaden. Tack vare ersättning av många taklager med nytt specialutvecklat material och fästningar har vi skapat en rak, lätt och enkelmonterad konstruktion och design. Matchande paneler och lister smälter perfekt in i en enhet och garanterar maximal estetik. Takens moderna design skapar lätt uppmärksamhet med sin eleganta och glatta yta som absorberar maximal solstrålning. En mer innovativ lösning än någonsin tidigare.

Vi sätter en ny standard inom byggandet – ACTIVE Home

ACTIVE Home är en ny kvalitet för att bygga energisjälvförsörjande byggnader. Idén manifesterar sig i en harmonisk kombination av tre mänskliga aspekter: komfort, energi och miljö. Med egenutvecklade lösningar kan vi maximera förbrukning av elektricitet som produceras av SunRoof för att tillgodose elbehovet.

SunRoofs snygga soltak

SunRoofs globala potential

Vi vill ge alla tillgång till ett hållbart, miljövänligt och effektivt SunRoof. Vi skapar banbrytande tekniker och introducerar djärvt vår vision om en värld av hållbar energi till andra länder.

Försedda med starka strategiska kompetenser, kunskap och erfarenhet gick vi in på den centraleuropeiska marknaden. I dagsläget bedriver vi vår verksamhet i Sverige, Tyskland, Polen och nyligen i USA.

SunRoof

SunRoof Technology

I FoU-centret av SunRoof utvecklar vi de bästa skandinaviska modellerna för att förbättra innovativa soltak och introducera miljövänliga innovationer på marknaden. Vi skapar morgondagens teknik för att bygga en verklighet baserad på förnybara energikällor.

Ett designteam i världsklass arbetar med avancerad teknik och testar nya lösningar. Vi genomför FoU-projekt inom:

BIPV – utveckling av nya konstruktioner, material och produktionsprocesser och solsystem för att maximera effektiviteten

Funktionalitet – teknologiutveckling, inklusive det egna avisningssystemet som garanterar att hela takytan förblir fri från snö och is, och därigenom tillhandahåller rätt mängd energi

Estetik och unikhet – Vi arbetar med färg, form och material så att varje takkonstruktion har en individuell karaktär.

Innovationens mänskliga ansikte

Tillsammans med de mest modiga innovatörerna och specialisterna på soltak har vi skapat SunRoof – en kombination av takpanna och solceller. Vi bygger en värld fri från kolenergi.

Våra affärspartners

Grenton och SunRoof
Porsche och SunRoof
Red Snake och SunRoof
Ride Cake och SunRoof

Kontakta oss