×

Choose Your Country or Region

SverigePolskaUSADeutschland

Ett takbyte som
lönar sig

Framtidens tak är solpaneler

SunRoof fyller precis samma funktion som ett traditionellt tak med en viktig skillnad – förnybar energi produceras från hela takytan. Du kan dra nytta av kraftfull solenergi utan kompromisser med varken funktion, design, underhåll eller hållbarhet.

Takbyte och solceller. Snygga solpaneler som tak med SunRoof. Genererar kraftfull effekt

Om du är i behov av ett takbyte är ett soltak ett modernt och smart alternativ. Soltaket ersätter behovet av att lägga ett nytt tak med solpaneler ovanpå vilket gör taket lättviktigt, mer miljövänligt och med en ultralätt design.

Vi river ditt nuvarande tak ned till råsponten, lägger ny råspont vid behov följt av en högkvalitativ underlagsduk och ett innovativt konstruktionssystem som solpanelerna monteras på.

En investering att lita på

Ett SunRoof maximerar fördelarna med förnybar energi och är en smart investering även på lång sikt. Med ett SunRoof betalar takbytet tillbaka sig själv. Med premiumpanelerna som täcker hela takytan får ditt hushåll en mer jämn energiproduktion. Det lönar sig i längden oavsett om du vill sälja överskottet eller väljer att lagra energin.

Funktionellt tak som skyddar

Soltaket skyddar huset mot väder, fukt och vind och hindrar fåglar och andra djur att bygga bon under panelerna.

pieniądze

Öka värdet på ditt hem

SunRoof är en investering som ökar värdet på fastigheten samtidigt som det sänker dina kostnader.

zarządzaj energia

Sänk dina elräkningar

SunRoof producerar solenergi för att täcka ditt behov av el och för att värma ditt hem.

Ta reda på ditt
hems potential

30 års produkt- och effektgaranti

Glas-Glas paneler kännetecknas som premium paneler av högre effektivitet och bättre hållbarhet än tidigare generationens solpaneler. Panelerna hanterar värmen bättre vilket säkerställer en högre och mer långvarig effekt. Vi kan därför garantera 30-års produkt- och effektgaranti.

Traditionellt tak

Tak med solpaneler

SunRoof

Ta reda på din avkastning med ett smartare takbyte