×

Choose Your Country or Region

SverigePolskaUSADeutschland

Vad säger
våra kunder

Se design och produktion
på våra genomförda takbyten

SunRoof har över hundra genomförda takbyten och installationer bara i Sverige. Ta del av bilder, videos och vad våra kunder säger om oss och deras nya tak. Du vet väl om att du också är varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att göra ett
kundbesök.

Vitt hus med komplicerat tak
bipv

Integreras sömlöst i husets arkitektur

Bilden visar en kunds vackra villa och tak som precis har blivit en del av den gröna revolutionen. Solcellstaket är inte bara ett vackert tillskott till det estetiska utseendet på huset, utan det ger hushållet friheten att producera sin egen energi. Möjligheten att leva mer hållbart och samtidigt spara pengar på elräkningen varje månad - flera årtionden framöver.

Takbyte

Solcellstak utformat för ditt hus

Oavsett takets form jobbar vi fram en skräddarsydd lösning för integrerad solteknik. Här har vi lagt solpaneler över de stora ytorna och där panelerna inte kommer åt läggs plåt. Resultatet blir en elegant lösning med kraftfull effekt.

Solceller bäst i test
Rött tak med svart bipv
Solceller som tak i Uppsala. Välj ett solcellstak när du bygger hus

Nya möjligheter med taket

SunRoof gör ditt tak till en smart investering med en hållbar lösning.

Takbyte

Snygg och kreativ lösning som presterar

Bilden visar en av våra kunders villa som precis installerat integrerad fotovoltaik. Tack vare de solcellspanelerna som är integrerade i taket ser villan inte bara vacker ut, men den producerar också ren energi. BIPV är en perfekt kombination av funktion och form som gör denna villa till ett hållbart och ekonomiskt smart val.

Solpaneler som tak kallas för soltak eller solcellstak. Välj ett soltak tidigt i din byggprocess när du ska bygga hus och få den snyggaste lösningen där ditt tak kan anpassas till solpanelernas mått.
flerbostadshus
bipv

Den nya generationen solteknik

Här har vi ett modernt flerbostadshus som nyligen fått sin installation av integrerad fotovoltaik (BIPV) klar. Tack vare den hållbara lösningen kan boende nu producera sin egen energi och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid.

Takbyte

Modernt flerbostadshus ställer om till en mer hållbar vardag

- Takbyte

Solceller bäst i test
Två olika hus - ett med låg taklutning
bipv

Sömlös design på traditionell villa

Detta hushåll valde att kombinera sitt takbyte med att bli en del av den gröna revolutionen. Ett smart val för miljön, elräkningarna och husets värde. Solcellstaket är inte bara ett vackert tillskott till det estetiska utseendet på huset, utan det ger hushållet friheten att producera sin egen energi.

Takbyte

Nyttja solenergi även med låg taklutning

Ett integrerat solcellstak är en utmärkt lösning även för villor med låg taklutning. BIPV-panelerna är integrerade i taket, vilket gör att de ser vackra ut och blir en del av husets design. Trots en låg taklutning kan panelerna fortfarande producera tillräcklig mängd energi för att täcka husets behov. Underhållet av panelerna är också enklare eftersom de är integrerade i taket. Sammantaget är ett integrerat solcellstak en smart investering för villor med låg taklutning som erbjuder en vinn-vinn-situation för både prestanda och utseende.

Solceller bäst i test
Lada på landsbyggden
Solceller som tak i Uppsala. Välj ett solcellstak när du bygger hus

Solenergi på den svenska landsbygden

En röd lada belägen i den svenska landsbygden fick sig en uppgradering och takrenovering. Takbytet till ett integrerat solcellstak innebär att ladan nu kan producera sin egen gröna energi, samtidigt som den harmoniskt integreras i den vackra omgivningen.

Takbyte

Ett modernt takbyte med trygg garanti

Med SunRoof-taket kommer byggnaden att fungera som en ren energikälla. Genom att använda hela takytan till att producera förnybar energi, kan hushållet dra nytta av kraftfull solenergi utan några kompromisser. Det nya taket fyller precis samma funktion som ett traditionellt tak men med större och modernare fördelar. Hushållet kan nu leva mer hållbart och samtidigt spara pengar på sin elräkning varje månad.

Solpaneler som tak kallas för soltak eller solcellstak. Välj ett soltak tidigt i din byggprocess när du ska bygga hus och få den snyggaste lösningen där ditt tak kan anpassas till solpanelernas mått.
Hammarö
Integrerat solcellstak vid takomläggning och takbyte. Solpaneler och solceller som tak

Integrerat solcellstak vid takbyte

Med takbyte till ett solcellstak får hushållet en 2-i-1 lösning och maximerar dessutom takytan med solceller.

12 700 kwh/år
Takbyte en sida

Solceller och takbyte på Hammarö

Integrerat solcellstak vid takbyte I området är det flera hushåll med solceller och solpaneler placerade mot fördelaktiga väderstreck. Detta hushåll är det första med ett helt integrerat solcellstak på gatan.

Solceller som tak. Solpanelstak, solcellstak, soltak
Takbyte i Sollentuna
Lägga nytt tak med solpaneler i stockholm. Solcellstak och soltak bäst i test med SunRoof

Sollentuna

Efter takbytet till ett SunRoof på den här villan i Sollentuna förses nu hela hushållet med förnybar energi.

20 800 kWh /år
Takbyte

Traditionell villa med solenergi för hela hushållet

"Vi är glada över att vi hittade SunRoof när vi behövde lägga om taket på vår villa. Nu fick vi solpaneler och tak i ett. Vi är helnöjda med resultatet!", Fredrik.

Växthusboende
Solceller som tak i Uppsala. Välj ett solcellstak när du bygger hus

Växthusboende med hållbarhet i fokus

Detta vackra specialritade hus är ett växthusboende för en barnfamilj i Uppsala kommun. Hållbarhet står i centrum för hela byggnaden som renar gråvatten och omvandlar näringen till ätbara odlingar i villans stora växthus.

+12 500 kWh /år
Nyproduktion

Självförsörjande på solenergi

Växthusboende med hållbarhet i fokus Växthusrummet i två plan kombineras snyggt med SunRo ofs designade soltak som förser hela byggnaden med för nybar energi. Hushållet blir självförsörjande på hållbar energi och utgör en plats där komfort, hållbarhet och design går hand i hand.

Solpaneler som tak kallas för soltak eller solcellstak. Välj ett soltak tidigt i din byggprocess när du ska bygga hus och få den snyggaste lösningen där ditt tak kan anpassas till solpanelernas mått.
Uppgradering av garagetaket
SunRoof integrerat soltak vid takbyte

Ett lönsamt takbyte med integrerat soltak

20 900 kWh /år
Takbyte

Uppgradering av garagetaket

När hushållets garagetak behövde bytas fick SunRoof i uppdrag att maximera energiproduktionen från takytan. Nu genererar garaget 11.500 kwh om året och säkerställer idag energin till hela hemmet.

11500 Kwh/år
Takbyte

Renovera garagetaket eller byta taket på garaget. Lägg ett soltak som tak på ditt garage och producera solenergi till ditt hem. Ett takbyte som ger dig pengarna tillbaka efter årens gång
Ett självförsörjande hem i skärgården
SunRoof producerar solenergi från hela takytan. SunRoof som tak när du ska bygga hus. Solenergi vid nyproduktion och nybygge. Solpaneler och solceller för dig som bygger hus.

Ett självförsörjande hem i skärgården

+12 500 kWh /år
Nyproduktion

Ett lönsamt solcellstak för miljö och ekonomi

SunRoof integrerat solcellstak vid husbygge
Pålsboda och nybyggd villa och garage
Bygga hus och lägga solpaneler solceller. Solcellstak bäst i test

Nybyggd villa och garage med solcellstak

21 800 kWh /år
Nyproduktion

Takomläggning till soltak på en av gårdens byggnader

Nybyggd villa och garage med solcellstak “Vi ville ha ett tak som skyddar, isolerar och ventilerar samtidigt som det producerar grön energi till byggnaden.
Vi är väldigt nöjda med hur processen har sett ut och det är häftigt att se hur vårt tak växt fram och ger ett lyft till hela huset" säger ägaren, Christina.
20 000 Kwh/år
Takbyte

Takbyte Örebro Pålsboda solcellstak solpaneler byta ut taket
Två integrerade solcellstak bredvid varandra
Två grannar behövde byta taket ungefär samtidigt och gjorde ett modernt och hållbart val med att lägga ett hållbart miljövänligt soltak solcellstak. Ett tak med solceller som tak

Två integrerade soltak bredvid varandra

Här valde två grannar att byta till framtidens solcellstak. Tillsammans produceras över 34 000 kwh per år och fler grannar I området har nu köpt sina egna SunRoof soltak.

+17 400 kWh /år per hushåll
Takbyte

Traditionell villa med takomläggning och solpaneler

Två integrerade soltak bredvid varandra När det var dags för takbyte och renovering av detta hushåll valde man att genomföra ett komplett takbyte till ett soltak. Det integrerade soltaket producerar solenergi från hela takytan och genererar idag el och värme till hela hushållet.

22200 Kwh/år
Takbyte

Renovera taket och lägga solceller. Ett soltak är en två i en lösning som ger dig kraftfull effekt från hela takytan
Solenergi på svenska landsbyggden. Takbyte
SunRoof solpaneler och solcellstak omdömen och recensioner

Takbyte på huvudbyggnaden och ladan

47.100 kWh/år
Takbyte

Självförsörjande med solenergi på svenska landsbyggden

Hushållets villatak har en produktion på 15.300 kwh / år medan ladans produktion ligger på hela 31.800 kwh/året.

SunRoof omdöme SunRoof recensioner. Den här villan producerar över 17.000 kwh per år. Väldigt nöjda
Komplett takbyte på traditionell villa
Takomläggning på villa. Soltak SunRoof

Komplett takbyte på traditionell villa

11 400 kWh /år
Takbyte

Stor produktion på mindre yta

Komplett takbyte på traditionell villa
19 100 Kwh/år
takbyte

Solceller som tak solpaneler som tak vid takbyte takomläggning
Sommarstuga i norr
Renovering tak sommarstuga takbyte + solceller solpaneler solcellstak

Takrenovering på sommarstuga i norr

+8 100 kWh
Takbyte

Solcellstak som producerar +18 995 kWh

Takrenovering på sommarstuga i norr Den här villan behövde ett takbyte och de miljömedvetna ägarna insåg snart de ekonomiska fördelarna med att byta till ett soltak.

+18 995 Kwh/år
takbyte

Lägga om taket + solceller solpaneler soltak solcellstak
Takomläggning på uthus - Peter
Integrerat solcellstak vid takomläggning och takbyte. Solpaneler och solceller som tak

Takomläggning på uthus

"När det var dags för renovering av vårat uthus var vi ute efter ett stilrent, snyggt och modernt tak som skulle kunna producera solenergi. Det blev ett enkelt val att välja SunRoof eftersom det maximerar vår energiproduktion från hela takytan. Idag säkerställer taket energin till hela hemmet plus några extra hundra mil gratis laddning av elbilen. Vi är helnöjda!", Peter

+14 500 kwh/år
Takbyte

Solceller och takbyte på Hammarö

Integrerat soltak vid takbyte I området är det flera hushåll med solceller och solpaneler placerade mot fördelaktiga väderstreck. Detta hushåll är det första med ett helt integrerat solcellstak på gatan.

Solceller som tak. Solpanelstak, solcellstak, soltak
previous arrow
next arrow
Solpaneler på taket eller solpaneler som tak?
PlayPlay

Solpaneler på taket eller solpaneler som tak?

Förutom de uppenbara visuella skillnaderna kan också prestanda, effekt, garantier och avkastning vara olika. Med hjälp av ett integrerat soltak, där solpanelerna ersätter behovet av ett vanligt tak, täcker du större delen av din takyta med solceller. SunRoof använder sig av högeffektiva solpaneler i glas-glas vilket ger stark hållbarhet och en kraftfull effekt över hela takytan.

I videon visas en av SunRoofs kunder som valde att uppgradera sin tidigare anläggning av utanpåliggande solpaneler, monterade ovanpå sitt tegeltak, till att lägga ett 2-i-1 SunRoof. Med uppgraderingen gick kunden från 9 kwp till 24,8 kwp och anläggningens uppskattade produktion per år är nu 17000 kwh.

Uppgradering av ett av hustaken på gården i Pålsboda
PlayPlay

Uppgradering av ett av hustaken på gården i Pålsboda


På gården i Pålsboda var det dags för en av byggnaderna att få taket omlaggt. Genom att kombinera solceller med takbytet genom att lägga ett integrerat soltak, får hushållet en 2-i-1 lösning som genererar solenergi från hela takytan.

Den beräknade årliga produktionen ligger på 20 000 Kwh. Det är vad vi kallar för ett smartare takbyte!

Växthusboende med hållbarhet i fokus
PlayPlay

Framtidens soltak | Växthusboende med hållbarhet i fokus

Detta vackra specialritade hus är ett växthusboende för en barnfamilj i Uppsala kommun. Hållbarhet står i centrum för hela byggnaden som renar gråvatten och omvandlar näringen till ätbara odlingar i villans stora växthus. Växthusrummet i två plan kombineras snyggt med SunRoofs designade soltak som förser hela byggnaden med förnybar energi.

Hushållet blir självförsörjande på hållbar energi och utgör en plats där komfort, hållbarhet och design går hand i hand.

Framtidens tak
PlayPlay

Framtidens tak

Solenergi från hela takytan
PlayPlay

SunRoof | Kraftfull solenergi från hela takytan

previous arrow
next arrow

Ta reda på ditt
hems potential

Ta reda på din fastighets potential