×

Choose Your Country or Region

SverigePolskaUSADeutschland

Framtidens soltak

Ren solenergi

Med hjälp av den senaste tekniken inom solenergi producerar SunRoof grön el från hela takytan. Med en enorm kraft, hållbarhet och innovativ design ersätts det traditionella taket med ett soltak som kan uppfylla dina energibehov både idag och i framtiden.

Nya tekniska möjligheter för soltak

SunRoof

Otrolig estetik

Ultralätta och tunna integrerade solpaneler och mer hållbart än ett traditionellt tak. SunRoof fungerar som laminerat glas – starkt, säkert & med en lång livslängd.

icon-2

Underhållsfritt och effektivt

Nano-beläggning används i anti-reflektionsprocessen och garanterar en slät yta. SunRoof är anpassat för det nordiska klimatets alla årstider.

icon-3

Certifierat brandmotstånd

SunRoofs egenutvecklade monteringssystem garanterar en god luftcirkulation i takkonstruktionen och ökar säkerheten under de högsta lufttemperaturerna. Brandmotstånd i klass A.

Upptäck hemligheten med SunRoof-tekniken

SunRoof använder glas-glas teknologi som ger marknadens mest hållbara och effektiva lösning för solenergi. Vi garanterar minst 80% av solpanelens ursprungliga styrka även efter 30 år.

Verkningsgrad:
20,47%

Vikt:
22 kg

Effekt:
350-370 W

Tjocklek:
5,3 mm

Antal celler:
120

Mått:
1755 x 1033 mm

Framtidens taklösning

SunRoof ersätter ett traditionellt tak och både skyddar, isolerar och låter huset andas. SunRoof kompletterar husets arkitektur, förser det med energi och ger det ett modernt och estetiskt uttryck.

TRADITIONELLT TAK

plain roof

TAK MED SOLPANELER

solar roof

SUNROOF

Innovation förändrar världen

Förvandla ditt hem till ett grönt kraftverk.
SunRoof skapar Europas största virtuella Power Plant där alla tak
virtuellt kan kopplas ihop för ännu mer innovativa och hållbara framtidslösningar.

Förvandla solljus till ren energi med SunRoof redan idag – för framtiden.

En standard i världsklass

SunRoof skapar en ny generation av integrerade soltak. Solpanelerna är tillverkade i banbrytande teknik för glas-glas-modul som kännetecknas av både högre effektivitet och längre hållbarhet än traditionella solcellslösningar. Framtidens taklösning är här.