Skip to content
Menu
Menu

Få offert

Ska du bygga eller renovera ditt hus och står i valet och kvalet mellan estetik och effektivitet? Med SunRoof behöver du inte välja. Vårt innovativa solcellstak skyddar inte bara ditt hem och genererar el, utan det är också prismässigt konkurrenskraftigt jämfört med traditionella lösningar. 

Få offert
Få offert

SunRoofs solcellstak är en unik 2-i-1 integrerad taklösning som kombinerar skönhet och effektivitet. Det producerar ren energi utan behov av traditionella toppmonterade solcellsmoduler. Med SunRoof behöver du inte kompromissa mellan funktionalitet och estetik – upplev det bästa av båda.

Uppnå din dröm om ett energieffektivt, fantastiskt och kostnadseffektivt hem. Njut av gratis uppvärmning, luftkonditionering, belysning och daglig laddning av elfordon. Med sin framtidssäkrade kvalitet är SunRoofs solcellstak en smart investering i din fastighet och bidrar till en hållbar framtid.

Få offert

Vad är det som utmärker SunRoof?

Kostnadseffektiv lösning

SunRoof är billigare än ett vanligt tak plus solcellspaneler.

Det mest kraftfulla solcellstaket på marknaden

Ger den högsta energiproduktionen per kvadratmeter.

Modern design

Sömlöst integrerade solceller som smälter in i byggnadens arkitektur och skapar en elegant och sammanhängande takyta.

Få offert

Ny konstruktion

Vill du utnyttja solenergi för att driva ditt hem och uppnå maximalt energioberoende utan det fula utseendet hos traditionella solpaneler? SunRoof är en elegant och kostnadseffektiv investering som betalar sig på elräkningen redan från första dagen.

Få offert

Byte av tak

Ska du renovera eller planerar du att byta ut taket på ditt hus? SunRoof 2-i-1 erbjuder ett modernt alternativ till traditionella taklösningar. Detta innovativa system eliminerar behovet av separata tak och solpaneler, vilket resulterar i ett mer miljövänligt och ultralätt tak. Dessutom ökar det ditt fastighetsvärde avsevärt.

Upptäck SunRoof-tekniken
och njut av gratis solenergi

 

Testad i skandinaviska klimat

Utformad för att skydda ditt hem mot de mest utmanande väderförhållandena.

Underhållsfritt

SunRoof använder en glas-glas modul speciellt anpassad för att ersätta traditionell takbeklädnad. Testad utifrån nordiska väderförhållanden och ytbehandlad för att bibehålla sin finish i många år framöver.

Heltäckande strategi 

Från design till installation, med anpassade premiumkomponenter, får du dedikerad support varje steg på vägen.

Kundernas omdömen

Upptäck andra lösningar i vårt solcellsekosystem

Om det inte är möjligt att installera ett SunRoof av tekniska skäl, men du ändå vill ha miljövänliga lösningar som erbjuder komfort och energioberoende, kan du överväga en solcellsfasad eller carport.

Få offert

En solcellsfasad

Vår solcellsfasad har inte bara alla funktioner som en traditionell fasad har, utan omvandlar också solljus till elektricitet. Den är omsorgsfullt utformad för att ge tidlös hållbarhet, exceptionell säkerhet och elegant estetik.

Få offert

Carport

En carport med solceller skyddar inte bara din bil utan fungerar också som en pålitlig strömkälla för laddning av ditt elfordon, vilket ger bekvämlighet och hållbarhet i en smart lösning.

Få en kostnadsfri offert

Planerar du att uppgradera eller bygga om ditt tak? Vill du veta hur mycket du kan spara?

Fyll i vårt formulär för att få en personlig offert.