SE Pre-Sales Specialist, Göteborg​​, Malmö​

Vi söker en stjärna till vårt nya Pre-Salesteam!

Vi befinner oss på en enormt spännande och utmanande tillväxtresa och söker nu dig, en driven, ambitiös och engagerad stjärna, som brinner för att skapa en kundupplevelse i världsklass.

Din roll kommer att vara en nyckelfunktion för hela organisationen då du formar kundens första intryck av Sunroof samt skapar kundmöten som banar väg för företagets försäljningsmöjligheter. Ett centralt och viktigt ansvar i rollen är identifiera och bearbeta nya varma leads, där du tillsammans med teamet jobbar med kundkontakt, selektering och urval av nya potentiella kunder.

Vi på Sunroof jobbar som ETT team där bra, effektiv och transparent kommunikation är en viktig del av vår framgång. Du kommer att jobba nära företagets olika avdelningar för att hjälpa till att driva bolagets säljaktiviteter framåt. Vi på Sunroof har stora tillväxtambitioner, vilket grundar sig i att vi vill skapa en bättre och mer hållbar framtid, och vi vill att du har minst lika stora ambitioner, är ivrig, samt tar eget ansvar och initiativ för optimal effektivitet!

SunRoof är ett internationellt företag som utvecklar och säljer 2-i-1 solcellstak, fasader och smarta energilösningar. Vi förser branschen med innovativa och förnybara produkter som har ett lågt CO2 avtryck på miljön. Vi är uppbackade av flera stora europeiska klimatfonder och startade i Sverige 2013 men finns nu i ett flertal europeiska länder.

Du kan läsa mer om oss på: www.sunroof.se

Jag godkänner härmed att min registrerade information i samband med denna rekryteringsprocess, lagras och sparas i en databas som hanteras av dotterbolag till SunRoof International Holding AB. Samtidigt försäkrar jag att jag har informerats om möjligheten att se och korrigera uppgifter alternativt radera dem, samt att jag samtycker till att annonsören behandlar mina personuppgifter för framtida rekrytering.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kundservice och merförsäljning. Du vill utvecklas inom något mer komplex rådgivande B2C försäljning och är beredd att gå ”den extra milen” för kundupplevelsen. Du är kund- och serviceorienterad med ett trevligt bemötande över telefon samt kan ha en konstruktiv och intresseväckande dialog med potentiella kunder. Du är flytande i Svenska med goda kunskaper i Engelska. Du har en stark vilja att bidra till verksamhetens, din och kollegors utveckling i takt med att vi växer. Vi är övertygande om att du med ditt driv och samarbetsförmåga skapar starka relationer mellan avdelningar - en mycket viktig del av Sunroof’s fortsatta framgång. Erfarenhet i all ära, men vi lägger stor vikt i personlig lämplighet - kemin måste stämma!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och placering på vårt kontor i Göteborg. Sex månaders provanställning tillämpas. Vi jobbar när våra kunder behöver oss som mest, därför kommer du att arbeta varierande tider där även helger förekommer.

Dagliga ansvarsområden

  • Fånga upp inkommande leads i vårt CRM-system
  • Ringa varma leads
  • Jobba med kundbokning mellan kund och säljare
  • Aktivt delta på interna säljmöten för uppföljning av utförda aktiviteter
  • Underhålla och uppdatera bolagets interna CRM-system med relevanta notering, leadsinformation och bokade möten.
  • Besvara telefonsamtal och e-mail avseende säljförfrågningar på ett professionellt, vänligt och effektivt sätt