SunRoof förstärker ledningen ytterligare -”Jag blev tagen av visionen”

Startsida | Nyheter | SunRoof

Efter en explosiv start på den svenska marknaden laddar SunRoof för fortsatt tillväxt. Under hösten förstärks ledningen med två nyckelkompetenser; Toni Lattinger, Head of Sales och Linda Lundegren, Head of Operations.

Med en hög förväntad leveranstakt behövs välfungerande processer. Det är med Linda Lundegrens erfarenhet inom ledarskap och strategisk planering som hon kommer att utveckla SunRoofs operativa avdelningar.

– Jag ser fram emot att vara med och bygga SunRoof samtidigt som vi bidrar till ett mer hållbart samhälle. Det är en spännande upptrappning vi står inför. Fokuset under 2022 är att optimera processen både internt och externt för att kunna möta den ökade efterfrågan och fortsätta leverera integrerade soltak till både privatkunder och företag, säger Linda.

Linda har tidigare erfarenhet inom ledande befattningar inom byggbranschen och har bland annat lett stora projekt som ombyggnationer av flygplatser, köpcentrum och bostadsfastigheter.

Efterfrågan skapar spännande möjligheter

SunRoofs produkt ligger helt rätt i tiden och jag är övertygad om att de närmsta åren blir väldigt intressanta med fortsatt ökad tillväxt, säger Toni Lattinger. – SunRoof är ett innovativt företag och jag blev tagen av visionen och grundarnas entreprenörskap. Jag brinner själv för hållbarhet och det känns väldigt bra att veta att vi är med och påskyndar övergången till förnybara energikällor i takt med att vi växer som företag, fortsätter Toni.

Toni har flera års erfarenhet som försäljningschef och ska driva säljorganisationen i Sverige. – Om ett par år ser vi att alla som behöver byta tak eller ska bygga hus känner till fördelarna med SunRoof.

Under 2021 har SunRoof fokuserat på att rekrytera Sveriges bästa talanger till organisationen. – Med Linda och Toni är ledningen stärkt ytterligare och jag ser väldigt ljust på framtiden för både SunRoof Sverige och SunRoof International, säger Petteri Olsén, VD för SunRoof Sverige.

Tillbaka