×

Choose Your Country or Region

SverigePolskaUSADeutschland

Ditt ACTIVE Home

Driv ditt hem med solenergi

Resan till en värld av hållbar energi börjar med SunRoof-tak. Vi vill att varje tak ska vara ett soltak i framtiden och producera tillräckligt med el för att täcka energibehovet i hela hemmet.

zrezygnuj z rachunków

Hantera energi i ditt hem

Soltaket är basen i infrastrukturen för SunRoof SMART HOME READY. Kontrollera energitillverkning och -förbrukning.

pieniądze

Öka värdet på ditt hem

SunRoof-tak är en investering som ökar värdet på fastigheten avsevärt.

zarządzaj energia

Bli av med elräkningar

SunRoof producerar 100% egen el för att täcka ditt behov av el, även för att värma ditt hem.

SunRoof on the

Ekonomi

Högsta effektivitet

Den senaste SunRoof-tekniken som utnyttjar hela takytan för att generera el maximerar fördelar med att investera i förnybar energi. Du får 100% gratis el tillräckligt för att använda alla elektriska apparater, värma ditt hem och ladda din elbil. Du blir oberoende av ständigt stigande elpriser och säkerställer din egen kraftkälla. Kombination av hög takprestanda och en extremt lätt, kompakt solkonstruktion gör SunRoof 2 i 1-taket till den mest kostnadseffektiva lösningen för alla som väljer morgondagens teknik.

SunRoof on the
Ecological side of SunRoof

Ekologi

Det minsta koldioxidavtrycket av CO2

SunRoof är världens mest miljövänliga tak. Med lägsta koldioxidutsläppen och helt biologiskt nedbrytbar konstruktion. Framtidens bästa investering för alla som är medvetna om klimatförändringar och som vill ge ett betydande bidrag till den totala övergången till energi från förnybara källor. Ett viktigt steg för ekologisk, intelligent hantering av dina energibehov.

Design of the SunRoof

Design

Estetik utan kompromiss

Utformat med tanke på de mest krävande kunderna som gör sina drömmar om ett perfekt hem och vacker arkitektur till verklighet. Svensk design – är en synonym för elegant, modern och enkel konstruktion, vilket minimerar monteringstiden. Den svenska stilen beror inte bara på material av högsta kvalitet, utan också på hur vi kan komponera dem tillsammans. Med SunRoof får du effekt av ett unikt tak utan att kompromissa med vanliga oattraktiva solpanelinstallationer, vilket stör din perfekta hemdesign. SunRoof-tak kännetecknas av exceptionell hållbarhet, bekräftad av livstidsgaranti.

Design of the SunRoof

Innovation förändrar världen

Förvandla ditt hem till ett grönt kraftverk.
Förvandla solljus till ren energi med ett SunRoof-tak.


SunRoof solcellstak är tillverkat av solceller som omvandlar solenergi till elenergi.
Inverter omvandlar likström, producerad av solcellceller, till växelström, precis som i eluttag.
Övervakningssystem skickar data om tillverkad mängd elenergi.
Du får energioberoende tack vare det integrerade batteriet. Den energi som ackumuleras under dagen lagras och används när som helst för att driva alla nödvändiga elektriska enheter.
Du kan sälja överskott av el till elnätet.

Våra projekt

Ta reda på hur ett soltak ökar levnadsstandarden och hur du kan omforma bostadsområde för ambitiösa, miljömedvetna och moderna medlemmar.

Slide 1 8
realizacje

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+13 889 kWh

Framtidens ekovänliga hus.
(Tarnowskie Góry, Polen)

Satsa på solenergi, värme utan föroreningar och väldigt elegant design! Soltak från SunRoof och värme från Red Snake täcker el- och värmebehovet för hela huset. Soltaket på 90,5 m2 har en installerad effekt på 17,05 kWp och kan generera 13,889 kWh el per år. Soltaket genererar 6,528 kg mindre CO2 per år. Huset har ett 400W takvärmesystem. 9,3 kWp och kan generera 8,200 kWh per år. Soltaket genererar 6,644 kg mindre CO2 per år och är biologiskt nedbrytbart. Den banbrytande glas-glas-teknologin är effektiv och hållbar.

Slide 1 7
realizacje

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+8 200 kWh

Takbyte till soltak.
(Łeba, Polen)

Ett energieffektivt hus tack vare SunRoofs nya 2-i-1-lösning. Installationens underkonstruktion framtagen av SunRoof kan integrera solpaneler med härdat glas som är den inaktiva delen av taklösningen. Soltaket på 49,4 m2 har en installerad effekt på
9,3 kWp och kan generera 8,200 kWh
per år. Soltaket genererar 6,644 kg mindre CO2 per år och är biologiskt nedbrytbart. Den banbrytande
glas-glas-teknologin är effektiv och hållbar.

Slide 1 6
realizacje

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+13 427 kWh

SunRoof och Red Snake solteknologi
(Wołczkowo, Polen)

Framtidens hus med SunRoofs 2-i-1 soltak och Red Snake golvvärme är den mest EKOnomiska och EKOlogiska lösningen! SunRoofs och Red Snakes teknologier täcker hela husets energi- och
uppvärmningsbehov. Huset har ett 220W Red Snake golvvärmesystem. Soltaket på 80m2 har 14,9 kWp installerad effekt och kan generera 13,427 kWh el per år. SunRoof genererar 6,311 kg mindre CO2 per år.

Slide 1 5
realizacje

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+9 300 kWh

Innovativt soltak från Sunroof och traditionella takpannor.
(Masuria, Polen)

Soltaket är kombinerat med traditionella takpannor med vulkanisk bergsyta i skogsgrönt, en lösning inspirerad av traditionell träshingel. Resultatet är ett energieffektivt hus med snyggt och stilrent tak fritt från skrymmande solpaneler. Installationens underkonstruktion framtagen av SunRoof kan integrera solpanelspannor med de flesta takmaterial.

Slide 1 4

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+7 330 kWh

Ett färgat soltak från SunRoof
(Polen)

En mjuk övergång mellan det svarta, tegelfasaden och taket betonar byggandens harmoni i en skön samverkan med den omgivande miljön. Detta var möjligt med hjälp av SunRoofs teknik som integrerar taket med solpanelerna och ger alternativet att välja en färg som matchar arkitektens design. Trots sin blygsamma form uppnår huset en intressant visuell effekt medan inneboende kan ta del av fördelarna med solenergi.

Slide 1 3

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+8 100 kWh

Ett fritidshus med ett SunRoof
(Sverige)

Beläget 100 km söder om polcirkeln. Detta är det första soltaket som byggts så långt norrut! Vårt objekt är vackert omgiven av naturen. Taket fungerar utmärkt för både sommar och vintersäsong, där det i genomsnitt kan falla 1-2 meter snö och temperaturen krypa ner till – 30 grader. Produktionen täcker hela årets energibehov.

Slide 1 2

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+16 300 kWh

Det första huset i Schweiz med ett SunRoof

Huset byggdes i en modern lantlig stil. Den relativt enkla huskroppen med sitt branta gaveltak är i perfekt harmoni i bergsmiljön.
Den banbrytande glas-glas tekniken ger inte bara en hög prestanda och hållbarhet utan även ett distinkt utseende. Detta visar att ekologi samtidigt kan vara praktiskt, lönsamt och vackert.

Slide 1 1

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+19 000 kWh

Vårt första hus i Polen med ett helt nytt soltak

Den har inga separata infästningar som förstör estetiken. SunRoof ser ut som ett nytt modernt tak som täcker hela totalytan, även med ett komplicerat tak. Den årliga besparingen uppskattas till 3400 euro. Vilket gör den till den mest ekonomiska och miljövänliga lösningen på marknaden.

Slide 1

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+57 000 kWh

Den ekologiska bostadsrättsföreningen Tångeröd
(Sverige)

Ett innovativt och ekologiskt projekt som ökar värdet på fastigheten. Perfekt förberedelse för laddningsstation för invånarnas elbilar. Eliminering av elräkningar för gemensamma områden som tvättstugor, hissar, utomhusbelysning, källarbelysning, trappor etc. Betydande besparingar på elkostnader för föreningen.

Slide 2

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+12 500 kWh

Villa i harmoni med naturen
(Sverige)

Ekologisk, modern husdesign. Självförsörjande på energi. Dess enkla form passar perfekt in i det naturliga svenska landskapet. Kombination av taket SunRoof och det glaserade utrymmet, förfinad i minsta detalj, ser ljust och extremt elegant ut. Det hela är utformat för att återvinna energi efter en hektisk dag.

Slide 3

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+7 000 kWh

Ett ekologiskt familjehus
(Sverige)

Kombination av klassisk husarkitektur med modern SunRoof-design är resultatet av en takrenovering. Miljövänligare och billigare. Lika hållbart, slitstarkt och extremt estetiskt. SunRoof är en perfekt lösning för byggnader i modern stil och för renoveringsprojekt.

Slide 4

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+16 275 kWh

Power House i Gundlebo
(Sverige)

Husets mörkröd fasad, med hänvisning till traditionell svensk arkitektur, kombineras perfekt med det glänsande svarta på det tidlösa SunRoof-taket. Energi, styrka och potential, som inte bara finns i färgens kraft, utan i soltakets maximala effektivitet för att generera energi från solen.

Slide 5

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+8 500 kWh

Livgivande röd färg av SunRoof
(Sverige)

Röd färg lika energisk som kraften från SunRoof-taket. Även om svart fortfarande leder vägen i takfärger, möjliggör SunRoof-tekniken implementering av anpassade projekt med varierad design. Röda lister betonar dessutom byggnadens individuella karaktär och återupplivar dess traditionella arkitektur.

Slide 6

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+14 400 kWh

Skandinavisk klassiker i Vessigebro
(Sverige)

Svensk design. Det klassiska svarta taket som perfekt matchar det vita sidospåret är essensen i skandinavisk arkitektur. Minimalistisk stil betraktas som symbol för elegans, estetik och vacker enkelhet. Den högsta kvaliteten på solceller gör det möjligt att täcka elbehovet för hela familjen, även för att värma huset.

Slide 7

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+16 300 kWh

Universal svart färg som exponerar huskonstruktion i Grödinge
(Sverige)

Det svarta taket SunRoof gillar både traditionell arkitektur och modern design. Det vinner ständigt fans av minimalism. Dess extremt släta och blanka yta förbättrar estetiken i hela byggnaden. Det svarta takets styrka ligger i dess mångsidighet och maximala prestanda för att klara svåra svenska väderförhållanden.

Slide 8

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+12 500 kWh

Ett energibesparande hus i Gundlebo
(Sverige)

Ett minimalistiskt hus, men mycket energieffektivt. En enkel enplans konstruktion, baserad på en rektangel, krönt med ett soltak från SunRoof, vilket inte är komplicerat i sin estetik. En ekologisk energikälla, nödvändig för att driva alla hushållsapparater och uppvärmning av hushåll.

Slide 9

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+18 995 kWh

Grönt energihus i Mölnlycke
(Sverige)

Det gröna huset smälter majestätiskt in i det naturliga skandinaviska landskapet och motsvarar perfekt den förnybara energin som produceras av SunRoof-soltaket. Det återspeglar ägarnas ekologiska medvetenhet. Att byta ut taket mot SunRoof visade sig vara det mest ekonomiska valet. Det klassiska svarta taket och exakt bearbetade detaljer ger en elegant och modern look.

Slide 10

Taktyp

Mono Si-Solceller

Årlig elproduktion

+11 900 kWh

Solvilla i Rimbo
(Sverige)

Ett soligt, varmt klimat råder i detta hus med två nivåer. Detta är effekten av energi från fasadens gula färg och kraft från SunRoof-soltaket. Bättre livskvalitet erhålls genom en harmonisk kombination av en traditionell stil med ett modernistiskt ekologiskt tak.

previous arrow
next arrow