SE Projektledare Stockholm

Vi söker en Projektledare till Stockholmsregionen!       

 

Vi befinner oss på en enormt spännande och utmanande tillväxtresa och söker nu dig, en proaktiv, teknisk kunnig och engagerad ledare, som vill skapa en kundupplevelse i världsklass. Har du ett brinnande intresse för förnybar energi och projektledning ute på fältet? Härligt! Vi söker nu efter en ytterligare stjärna till vårt Stockholmskontor som vill vara med att uppfylla våra kunders dröm med att få marknadens mest energiproducerande taklösning.

Som projektledare kommer du arbeta tillsammans med dina kollegor där du håller i gång flera projekt åt gången ifrån försäljning till driftsättning av solcellstak. Du har ansvar att ta in nya och utveckla befintliga underleverantörer och du säkrar att kvalitet håller högsta standard. Du är ute mycket hos kunder och är emellanåt med säljteamet som expertresurs.

SunRoof är ett internationellt företag som utvecklar och säljer 2-i-1 solcellstak, fasader och smarta energilösningar. Vi förser branschen med innovativa och förnybara produkter som har ett lågt CO2 avtryck på miljön. Vi är uppbackade av flera stora europeiska klimatfonder och startade i Sverige 2013 men finns nu i ett flertal europeiska länder.

Du kan läsa mer om oss på: www.sunroof.se

I herein confirm my acceptance for personal data processing for the purposes of the recruitment process carried out by subsidiaries of SunRoof International Holding AB based in Sweden. At the same time, I declare that I have been informed about the possibility of viewing and correcting data or deleting them, and I agree for the processing of my personal data by the advertiser for the purposes of future recruitment.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektera och genomföra installation av solcellstak och fasader
  • Ta fram och utveckla samarbete med underleverantörer
  • Se till att kundens anläggning blir driftsatt och att kunden får sin slutdokumentation
  • Säkerställa att installationerna följer vår kostnadsbudget

Vem du är?

Vi söker dig som är teknisk kunnig inom bygg eller el och vi tror du har 3-5 års erfarenhet som byggledare, projektledare eller liknande. Du är strukturerad, kommunikativ och sätter höga krav på dina projekt att de håller hög kvalitet och levereras inom budget. Som person är du affärsmässig och naturligt ser möjligheter att skapa extra affärer som skapar värde hos kund och du är i många fall lika mycket säljare som projektledare. Du är flytande i Svenska med goda kunskaper i Engelska. Du har en stark vilja att bidra till verksamhetens, din och kollegors utveckling i takt med att vi växer. Vi är övertygande om att du med ditt driv och samarbetsförmåga skapar starka relationer mellan avdelningar - en mycket viktig del av Sunroof’s fortsatta framgång. Har du arbetat och har spetskompetens inom solenergi så gillar vi det såklart, men vi tror att det viktigaste är att du lägger en stolthet i allt du gör och att du med din tekniska skicklighet löser problem och göra kunder nöjda!